Suc de mere Valea Mare - Savoarea intacta a merelor

Suc de Mere Valea Mare

Singura materie prima pe care o utilizam la Valea Mare sunt merele, sucul fiind obtinut prin presarea directa a fructelor, urmata de o pasteurizare usoara, fara a suferi niciun tratament suplimentar si fara a avea niciun adaos precum apa, zahar, conservanti, concentrat, arome sau coloranti.

In plus, procedand astfel, Suc de mere Valea Mare este plin de vitamine si minerale pastrate din fruct si consumarea sa este foarte benefica pentru organism, reprezentand o contributie valoroasa in dieta ta. Te poti bucura de aceasta bautura racoritoare si sanatoasa in orice moment al zilei: la micul dejun sau la orice masa, ca aperitiv sau ca parte a unui cocktail delicios.

Suc de mare Valea Mare - direct din natura

Suntem intotdeauna preocupati sa oferim si sa garantam o calitate si o savoare constanta a produselor noastre, combinand diverse soiuri si origini, si selectand cu atentie numai merele cele mai frumoase, proaspete si zemoase. Pentru a obtine cel mai bun suc dintr-un mar, acesta trebuie sa fie lasat sa se coaca in mod natural in pom. De aceea, noi presam merele in cel mai bun moment, atunci cand ele sunt coapte si pline de savoare.

De asemenea, ne mandrim cu exactitatea procesului nostru de stoarcere, pastrand astfel intact gustul si consistenta merelor proaspete in sucul care ajunge pe masa ta.

Pe scurt, cand producem Suc de Mere Valea Mare nu facem nici o concesie: sucul de mere provine 100% din fruct, direct din natura, rezultand un produs sanatos si delicios.

Totodata, ne-am dedicat in totalitate asigurarii unei sigurante alimentare maxime de-a lungul intregului proces, respectand conditii foarte stricte de igiena.

Suc de mere Valea Mare - principalele beneficii si avantaje :

  • obtinut 100% direct din fruct;
  • nu este facut din concentrat;
  • nu s-au adaugat indulcitori, apa, coloranti, arome sau conservanti;
  • prioada lunga de valabilitate (1 an de la imbuteliere, sau 30 de zile de la deschidere);
  • pastreaza prospetimea si savoarea autentica;
  • sursa excelenta de sanatate si vitalitate pentru organism.

Dava vrei sa afli mai multe sau esti interesat de Suc de mere Valea Mare, contacteaza-ne!